Hvis du gerne vil flytte din hjertestarter udendørs, så er det vigtigt, at du beskytter hjertestarteren mod vind og vejr. Hjertestarteren skal nemlig opbevares i en temperatur, hvor den altid er driftssikker. Hvis hjertestarteren ikke opbevares i den rigtige temperatur, går den i stykker, hvilket kan have tragiske konsekvenser.

Vælg et varmereguleret hjertestarterskab

For at sikre hjertestarterens driftssikkerhed, skal den opbevares i et varmereguleret skab. Det er en almindelig misforståelse, at disse skabe kun skal beskytte hjertestarteren mod frost. Et varmereguleret skab skal både beskytte mod frost og hede, da hjertestarteren kan blive defekt af overophedning såvel som frost. Derfor skal hjertestarterskabet være i stand til at opvarme hjertestarteren om vinteren og nedkøle den om sommeren. Flere hjertestarterskabe af lav kvalitet, er kun i stand til at opvarme hjertestarteren, hvilket medfører, at hjertestarteren går i stykker om sommeren. Vælg derfor et hjertestarterskab, der er i stand til at nedkøle og opvarme. Selvom hjertestarterskabet både regulerer temperaturen om sommeren og vinteren, så betyder dette ikke, at strømprisen er voldsom. Den årlige strømpris for et varmereguleret hjertestarterskab, der er tændt 24/7, ligger på 150-200 kroner.

Vælg et solidt og slidsikkert skab

Når du anskaffer dig et hjertestarterskab, bør du være opmærksom på, hvilket materiale skabet er produceret i. Plastikskabe har ofte en billigere indkøbspris end stålskabe. Dog bør plastikskabe kun være en midlertidig løsning, da de ikke er specielt slidstærke. Plastiskskabe går nemt i stykker og mindre uheld kan resultere i, at hjertestarterskabet skal udskiftes. Det er derfor vores erfaring, at det er en bedre investering at købe et hjertestarterskab i rustfrit stål fremfor plastik. Selvom indkøbsprisen er en smule højere, så kan disse skabe bedre modstå vind, vejr og uheld. Derfor er prisen lavere i det lange løb, da du ikke skal udskifte skabet.

Vælg et hjertestarterskab af høj kvalitet

Kvaliteten for hjertestarterskabe er meget varierende. Selvom du sikkert er fristet til at købe et billigt hjertestarterskab, så bør du være opmærksom på kvaliteten. Hjertestarterskabe af lav kvalitet er ofte produceret i billigt plastik og deres evne til at regulere temperaturen er ofte ringe. Mange hjertestarts-ejere starter med at købe et billigt hjertestarterskab, men ender hurtigt med at udskifte det, da skabet bliver defekt. Derfor bør du spare dig selv for besværet og købe et hjertestarterskab i en ordentlig kvalitet, så du ikke skal udskifte skabet inden for den nærmeste fremtid.

Køb et hjertestarterskab af høj kvalitet allerede i dag

Her hos Hjertestartnu har stor erfaring med hjertestartere og hjertestarterskabe. Derfor kender vi de fleste skabsmærker. Når vi opsætter udendørs hjertestartere, benytter vi et hjertestarterskab fra Claus Andersen.

Dette danskproduceret skab er et solidt og fremtidssikret skab, der er produceret i rustfrit stål. Vi har valgt dette skab, da det er vores erfaring, at dette skab er det mest holdbare på markedet.

Klik her for at købe hjertestarterskabet direkte gennem vores webshop. Eller kontakt os i dag på telefon 26 82 82 67 eller mail kontor@hjertestartnu.dk for at høre mere om hjertestarterskabet. Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor du bør flytte din hjertestarter udendørs, kan du læse mere her.

Log in with your credentials

Forgot your details?