Indsamlinger til hjertestartere og skabe

Vi afholder indsamlinger til hjertestartere og hjertestarterskabe i hele Danmark. Igennem de seneste 2 år har vi gennem erhvervsindsamlinger opsat mere end 150 hjertestartere i Danmark. Selvom dette er mange hjertestartere, så er der stadig lang vej, før Danmark er hjertesikkert. Hvis I mangler en hjertestarter i lokalområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Måske kan vi hjælpe din by med at opsætte en hjertestarter.

Indsamlinger til hjertestartere

Når vi laver indsamlinger til hjertestartere, samler vi ind til følgende:

  • Nihon Kohden Cardiolife 3100 hjertestarter
  • Udendørs stålskab
  • 5 års udvidet serviceaftale
  • Sponsortavle
  • Opsætning af hjertestarter, skab og sponsortavle

Vi samler altid ind til et udendørs skab, så hjertestarteren er tilgængelig 24 timer i døgnet. Med en serviceaftale kan placeringen altid kontakte os, hvis der er problemer med hjertestarteren. Hvis hjertestarteren går i stykker, hjælper vi med at sende den til reparation. I mellemtiden modtager placeringen en hjertestarter til låns. Herudover sørger vi for at sende nye elektroder og nyt batteri, inden udløbsdatoen, og vi sender nye elektroder, efter hjertestarteren har været i brug.

cardiolife1-600x600

Indsamlinger til skabe

Vi samler ind til udendørs hjertestarterskabe for at gøre eksisterende hjertestartere tilgængelige 24 timer i døgnet. Placeringen kan herefter placere deres hjertestarter i det nye udendørs skab. Vi samler ind til følgende, når vi afholder en indsamling til et udendørs hjertestarterskab:

  • Udendørs stålskab
  • Dækningsaftale
  • Sponsortavle
  • Opsætning af skab og sponsortavle

Siden placeringen i forvejen har en hjertestarter, antager vi, at de allerede har en serviceaftale på denne. Derfor er der ikke inkluderet en serviceaftale, når vi samler ind til et skab. Dog er placeringen velkommen til at tegne en serviceaftale gennem os. Dækningsaftalen er en forsikring af skabet. Derfor modtager placeringen et nyt skab i tilfælde af tyveri og hærværk. Hvis skabet går i stykker, sender vi det til reparation eller erstatter det med et nyt skab.

arkyskab

Sådan vælger vi placeringer

Det er en kompleks opgave at udvælge placeringer. Vi tager først og fremmest hensyn til Dansk Råd for Genoplivnings retningslinjer og anbefalinger. Herudover tager vi hensyn til forskning og undersøgelser vedrørende tilgængeligheden af hjertestartere. Udover dette tager vi også afstanden til den nærmeste hjertestarter samt antallet af mennesker i nærheden af placeringen med i vores overvejelser. Sidst, men ikke mindst, vurderer vi også, om indsamlingen kan gennemføres ud fra antallet af virksomheder og vores tidligere erfaringer med indsamlinger i området. Læs mere om valg af placeringer her.

placeringer

Forløbet fra start til slut

Vores indsamlinger er en kompleks opgave, der kræver skarp koordinering mellem leverandører, sponsorer, elektrikere, trykkerier og placeringen. Indsamlingsprojekteter kan groft sagt opdeles i tre stadier: Indsamling, opsætning og vedligeholdelse.

Indsamling

Vi tager altid kontakt til den kommende placering inden vi starter projektet. Herefter begynder en medarbejder med ansvar for indsamlingen at skaffe engangssponsorater fra erhvervsdrivende i lokalområdet. Når vi rammer vores indsamlingsmål og har modtaget logoer fra alle hoved- og topsponsorer, sendes tavlen til tryk.

Opsætning

Når vi har modtaget tavlen fra trykkeriet, vil vi i samarbejde med en lokal elektriker og placeringen opsætte den nye hjertestarter. Efter opsætningen registrerer vi hjertestarteren på TrygFondens hjertestarternetværk, så den kan findes af hjerteløbere og alarmcentralen. Herudover lægger vi den nye placering op på vores facebookside, hvor vi også siger tak til alle sponsorerne.

Vedligeholdelse

Mange sponsorer tror, at vores arbejde er færdigt, så snart hjertestarteren er opsat. Men med den femårige serviceaftale holder vi løbende øje med hjertestarteren. Vi sender elektroder og batteri til placeringen, når disse udløber. Hvis hjertestarteren kommer i brug, sørger vi for at få den hjem fra hospitalet, hvorefter placeringen modtager nye elektroder fra os.

Herudover sender vi defekte hjertestartere til reparation og giver i mellemtiden placeringen et gratis låneapparat. Udover dette står vi selvfølgelig altid klar til at yde support og rådgivning til placeringen.

Hvis der er overskud på indsamlingen

Hvis vi rammer over indsamlingsmålet, udvider vi ofte serviceperioden med 1-3 år alt efter beløbet. I andre tilfælde giver vi et introkursus til hjertestartere, som sponsorerne, placeringens medarbejdere og (hvis der er plads) lokalbefolkningen kan deltage i. Hvis indsamlingen er gået over al forventning, opsætter vi en ekstra hjertestarter i lokalområdet.

Hvis der er underskud på indsamlingen

Hvis vi ikke kan ramme indsamlingsmålet, vil vi enten lukke indsamlingen eller benytte et udendørsskab fra DefiSign. Hvis indsamlingen lukkes, bliver alle penge sendt retur. Hvis vi sender et skab fra DefiSign, sørger vi selvfølgelig stadig for at kvaliteten er i orden.

premium

Når serviceaftalen udløber

Når serviceaftalen udløber kontakter vi placeringen, og hører om de fortsat ønsker at have placeret hjertestarteren hos dem. Herefter vil vi forsøge at lave en genindsamling på en 5 årig  Premium serviceaftale og tryk af ny sponsortavle.

Alle indsamlinger er baseret på sponsorater, hvor sponsorerne får 5 års reklameværdi på en sponsortavle og modtager støttebevis og livredderbevis til de sociale medier og deres website.

Hjerte start nu forpligter sig til at nedtage hjertestarter, skab og sponsortavle efter de 5 år, såfremt en ny genindsamling til serviceperioden ikke kan gennemføres eller placeringen ikke længere ønsker at bibeholde den udendørs hjertestarter.

Ejendomsretten til hjertestarter og skab tilhører efter udløb af serviceperioden Hjerte start nu.

service

Sponsorater

Vores indsamlinger bliver udført ved hjælp af engangssponsorater fra virksomheder og institutioner i lokalområdet. Alle sponsorer vil blive repræsenteret på en sponsortavle ved siden af hjertestarteren. Herudover bliver alle sponsorer nævnt på vores facebookside, når indsamlingen er gennemført. Sidst, men ikke mindst, modtager alle sponsorer et livredder-bevis, som de kan lægge op på deres hjemmeside.

Du kan vælge mellem tre sponsorater:

Topsponsor: kr. 5.000,-
Dit logo kommer øverst på sponsortavlen

Hovedsponsor: kr. 2.500,-
Dit logo bliver placeret i midten af sponsortavlen.

Sponsor: kr. 1.000,-
Dit firmanavn bliver placeret nederst på sponsortavlen.

Du kan læse mere om vores sponsorater her.

tavle

Placeringens ansvar

Når man modtager en hjertestarter, forventer vi, at man er villig til at tage et ansvar. Hjertestartere er livreddende maskiner, derfor er det vigtigt, at de altid fungerer. Hvis du som placering oplever problemer med hjertestarteren, så skal du altid kontakte os hurtigst muligt. Herudover er det vigtigt, at du er villig til at udskifte elektroder og batteri, når du modtager disse. Dette er heldigvis ikke sværere end at skifte batterier på en fjernbetjening. Hvis du er i tvivl, så se denne video eller kontakt os. Udover dette skal placeringen være du til at betale mellem 250 og 300 kroner om året i strøm til skabet.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om vores indsamlingsprojekter? Eller er du interesseret i at få en indsamling i dit lokalområde? Så kontakt os på telefon +45 26 82 82 67 eller på mail kontor@hjertestartnu.dk. Vi hjælper dig gerne.

Log in with your credentials

Forgot your details?