Kørende livredder

Bliv en Kørende livredder

Vi kalder kunder med en hjertestarter i bilen for kørende livreddere.

Som en kørende livredder er du altid klar til at redde liv, ligegyldigt hvor du kører. Alle, som ønsker at blive en kørende livredder, får et helt unikt specialtilbud. Med dette tilbud får du en solid hjertestarter, et livredder-kit, 1 års service og klistermærker til bilen – alt sammen til en god pris.

Hjertesikkerheden følger bilen

Vi bevæger os sjældent langt væk fra vores bil. Mange af os starter og slutter dagen med at køre frem og tilbage på arbejde. Vi kører til fritidssport og sammenkomster med venner og familie. Vi kører på bilrejser, familieture, indkøbsture og meget andet. Faktisk er vores bil sjældent mere end 100 meter væk, da vi altid forsøger at parkere bilen i nærheden. Derfor giver det god mening at skaffe en hjertestarter til bilen, da hjertesikkerheden følger bilen. Derfor øges hjertesikkerheden overalt, hvor bilen befinder sig.

Nihon kohden hjertestarter

– Den perfekte hjertestarter til bilen

Nihon kohden hjertestarter er en lille, robust og slidstærk hjertestarter, som kan tåle at ligge i bilen.

Guider dig gennem hvert enkelt trin:

Træk blot i det grønne håndtag for at aktivere din HS1-defibrillator, så vil Life Guidance stemmeinstruktionerne roligt og tydeligt guide dig gennem hele processen – fra placering af hver enkelt elektrode på patienten til udførelse af hjerte-lunge-redning (HLR) og levering af et defibrilleringsstød. Den vejleder dig endda om hyppigheden og dybden af brystkompressioner og om indblæsninger.

Brug Nihon kohden hjertestarter til at træne:

For at give dig tillid til dine egne evner kan du også installere en speciel elektrodekassette, som midlertidigt omdanner din HS1-defibrillator til en undervisningsenhed, eller se vores samling af videoer, som beskriver ethvert aspekt af defibrillatoren.

Praktisk taget klar til brug med det samme:

Med HS1’s Ready-Pack kan du få ro i sindet ved at vide, at din HS1 er klargjort korrekt og er klar til brug, når der er behov for det.

  • Leveres med SMART elektrodekassette og batteri isat
  • Er placeret inde i bæretasken med en ekstra SMART elektrodekassette.
  • Du skal bare trække i den grønne flap for at starte den indledende selvtest
  • Udfører 85 automatiske selvtest dagligt, ugentligt og månedligt, herunder test af pads

Ved køb af kørende livredder tegnes der en femårig serviceaftale med en årlig pris på 2.250,- inkl. moms (187,5,- inkl. moms om måneden). Aftalen kan til enhver tid opsiges.

Nyttige klistermærker til bilen

Som Kørende livredder får du klistermærker til din bil.

Klistermærkerne sørger for, at alle kan se, at du har en hjertestarter i bilen. Dette kan være nyttigt, hvis du selv får hjertestop i bilen. Så ved førstehjælperne, at hjertestarteren er lige ved hånden.

1 års service – Mindre besvær, større sikkerhed

Der tegnes en 5 årig serviceaftale ved købet og 1 års service er inkluderet i prisen. Med en serviceaftale holder vi styr på alt. Når hjertestarteren kommer i brug, kontakter vi hospitalet og sender hjertestarteren samt nye elektroder tilbage til dig. Herudover modtager du nye elektroder og batteri inden disse udløber. Hvis din hjertestarter går i stykker, hjælper vi med at sende den til reparation, og du modtager en låne hjertestarter i mellemtiden. Sidst, men ikke mindst, modtager du personlig rådgivning og support, hvis du oplever problemer. Bliv klogere på vores serviceaftaler her.

Hvorfor blive en Kørende livredder?

Når du kører rundt med en hjertestarter i bilen, har du altid mulighed for at hjælpe, hvis du ser et hjertestop i nærheden. Derfor øger du både hjertesikkerheden for dig selv, dine passagerer og dine medtrafikanter.

De fleste hjertestartere er placeret i store byer. Derfor er der sjældent en hjertestarter tilgængelig på lande- eller motorveje. Men hvis hjertestarteren ligger i bilen, har du lige så meget hjertesikkerhed på vejen som i byen.

Ifølge TrygFonden er Danmark et af verdens førende lande inden for genoplivning. Men dette er desværre ikke tilfældet for andre lande. Faktisk har Europa en ekstrem stor variation i overlevelsesraten, når det gælder hjertestop. Men med en hjertestarter i bilen, har du altid hjertesikkerhed, når du skal på længere bilrejser.

I USA har man lavet forsøg med at placere hjertestartere i biler fremfor på bygninger. Dette har vist sig at være en utrolig effektiv måde at øge hjertesikkerheden i små byer. Når hjertestarteren er placeret i bilen fremfor på en bygning, så bliver den mobil og hurtig at transportere. Derfor kan en hjertestarter i bilen være med til at gavne hele byen.

Bliv en Kørende livredder i dag

Hvis du har yderligere spørgsmål til dette tilbud, så kontakt os på mail kontor@hjertestartnu.dk eller telefon +45 26 82 82 67, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Bestil en Kørende livredder pakke allerede i dag.

Log in with your credentials

Forgot your details?