Kørende livredder

Bliv en Kørende livredder

Vi kalder kunder med en hjertestarter i bilen for kørende livreddere.

Som en kørende livredder er du altid klar til at redde liv, ligegyldigt hvor du kører. Alle, som ønsker at blive en kørende livredder, får et helt unikt specialtilbud. Med dette tilbud får du en solid hjertestarter, et livredder-kit, klistermærker til bilen – alt sammen til en god pris.

Hjertesikkerheden følger bilen

Vi bevæger os sjældent langt væk fra vores bil. Mange af os starter og slutter dagen med at køre frem og tilbage på arbejde. Vi kører til fritidssport og sammenkomster med venner og familie. Vi kører på bilrejser, familieture, indkøbsture og meget andet. Faktisk er vores bil sjældent mere end 100 meter væk, da vi altid forsøger at parkere bilen i nærheden. Derfor giver det god mening at skaffe en hjertestarter til bilen, da hjertesikkerheden følger bilen. Derfor øges hjertesikkerheden overalt, hvor bilen befinder sig.

Nihon kohden hjertestarter

– Den perfekte hjertestarter til bilen

Nihon Kohden’s Cardiolife AED-3100 hjertestarter gør alle til førstehjælper!

Dens inituitive design og stemmeførte instruktioner gør den simpel at bruge og hjælper genoplivningsprocessen på vej.

Cardiolife AED-3100 er udstyret med en speciel børneknap som sørger for at stødvolumen bliver nedjusteret til børn under 8 år, og man kan derfor bruge de samme elektroder som til voksne. Hurtigere og billigere i længden.

Denne hjertestarter starter analysen af hjerterytmen og lader op til stød, imens man giver hjertemassage. Dette sørger for en mere effektiv genoplivning.
Hjertestartere bør checkes og vedligeholdes regelmæssigt. Implementering af et effektivt vedligeholdelsesprogram kan dette gøres på afstand, det sparer tid og arbejde.
EKG data oplagres

Cardiolife AED-3100forsamler EKG data i 30 minutter. Dataen og test resultater kan gemmes på enhver computer via bluetooth.

Holdbart og kompakt design

Cardiolife AED-3100 kan bruges under extreme temperaturer fra -5 til +50 ˚C. Den er yderst kompakt og vejer kun 2.3 kg, inkl. batteri og elektroder. Med en IP på 55 er den modstandsdygtig overfor støv, og vand.

Nyttige klistermærker til bilen

Som Kørende livredder får du klistermærker til din bil.

Klistermærkerne sørger for, at alle kan se, at du har en hjertestarter i bilen. Dette kan være nyttigt, hvis du selv får hjertestop i bilen. Så ved førstehjælperne, at hjertestarteren er lige ved hånden.

Hvorfor blive en Kørende livredder?

Når du kører rundt med en hjertestarter i bilen, har du altid mulighed for at hjælpe, hvis du ser et hjertestop i nærheden. Derfor øger du både hjertesikkerheden for dig selv, dine passagerer og dine medtrafikanter.

De fleste hjertestartere er placeret i store byer. Derfor er der sjældent en hjertestarter tilgængelig på lande- eller motorveje. Men hvis hjertestarteren ligger i bilen, har du lige så meget hjertesikkerhed på vejen som i byen.

Ifølge TrygFonden er Danmark et af verdens førende lande inden for genoplivning. Men dette er desværre ikke tilfældet for andre lande. Faktisk har Europa en ekstrem stor variation i overlevelsesraten, når det gælder hjertestop. Men med en hjertestarter i bilen, har du altid hjertesikkerhed, når du skal på længere bilrejser.

I USA har man lavet forsøg med at placere hjertestartere i biler fremfor på bygninger. Dette har vist sig at være en utrolig effektiv måde at øge hjertesikkerheden i små byer. Når hjertestarteren er placeret i bilen fremfor på en bygning, så bliver den mobil og hurtig at transportere. Derfor kan en hjertestarter i bilen være med til at gavne hele byen.

Bliv en Kørende livredder i dag

Hvis du har yderligere spørgsmål til dette tilbud, så kontakt os på mail kontor@hjertestartnu.dk eller telefon +45 26 82 82 67, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Bestil en Kørende livredder pakke allerede i dag.

Log in with your credentials

Forgot your details?