Bliv en Kørende livredder

Vi kalder kunder med en hjertestarter i bilen for kørende livreddere.

Som en kørende livredder er du altid klar til at redde liv, ligegyldigt hvor du kører. Alle, som ønsker at blive en kørende livredder, får et helt unikt specialtilbud. Med dette tilbud får du en solid hjertestarter, en hjertestartertaske, et livredder-kit, 1 års service og klistermærker til bilen – alt sammen til en god pris.

Hjertesikkerheden følger bilen

Vi bevæger os sjældent langt væk fra vores bil. Mange af os starter og slutter dagen med at køre frem og tilbage på arbejde. Vi kører til fritidssport og sammenkomster med venner og familie. Vi kører på bilrejser, familieture, indkøbsture og meget andet. Faktisk er vores bil sjældent mere end 100 meter væk, da vi altid forsøger at parkere bilen i nærheden. Derfor giver det god mening at skaffe en hjertestarter til bilen, da hjertesikkerheden følger bilen. Derfor øges hjertesikkerheden overalt, hvor bilen befinder sig.

Phillips HS 1 – Den perfekte hjertestarter til bilen

Phillips HS 1 er en lille, robust og slidstærk hjertestarter, som kan tåle at ligge i bilen. Den kan holde til hede, frost og en hård behandling. For at give hjertestarteren ekstra beskyttelse, modtager du en beskyttelsestaske til din hjertestarter. Derved kan den holde til selv de hårdeste køreture.

Kort sagt er denne robuste hjertestarter perfekt som ekstraudstyr til bilen.

Kørende livredder®

/inkl. moms

9.375,-
  • Phillips HS 1 hjertestarter​
  • Beskyttelsestaske til hjertestarteren​
  • Livredder-kit (Mundmaske, barberblad, Klud, Klædesaks, genoplivningsguide)
  • 1 års service inkluderet
  • Stort klistermærke 60 x 12 cm
  • Mellem klistermærke 29 x 6cm
  • Lille klistermærke 20 x 4 cm
  • Firmalogo på vores hjemmeside

Ved køb af kørende livredder tegnes der en femårig serviceaftale med en årlig pris på 2.250,- inkl. moms (187,5,- inkl. moms om måneden). Aftalen kan til enhver tid opsiges.

Livredder-kit og klistermærker – Til gavn for dig selv og andre

Som Kørende livredder får du også et livredder-kit og klistermærker til din bil. Livredder-kittet indeholder en mundmaske, en saks, et barberblad, en klud og en genoplivningsguide. Livredder-kittet sikrer derfor, at førstehjælperen nemt og hurtigt kan komme i gang med hjerte-lunge-redning.

Klistermærkerne sørger for, at alle kan se, at du har en hjertestarter i bilen. Dette kan være nyttigt, hvis du selv får hjertestop i bilen. Så ved førstehjælperne, at hjertestarteren er lige ved hånden.

1 års service – Mindre besvær, større sikkerhed

Der tegnes en 5 årig serviceaftale ved købet og 1 års service er inkuderet i prisen. Men du har mulighed for at vælge helt op til 8 års service. Med en serviceaftale holder vi styr på alt. Når hjertestarteren kommer i brug, kontakter vi hospitalet og sender hjertestarteren samt nye elektroder tilbage til dig. Herudover modtager du nye elektroder og batteri inden disse udløber. Hvis din hjertestarter går i stykker, hjælper vi med at sende den til reparation, og du modtager en låne hjertestarter i mellemtiden. Sidst, men ikke mindst, modtager du personlig rådgivning og support, hvis du oplever problemer. Bliv klogere på vores serviceaftaler her.

Hvorfor blive en Kørende livredder?

Når du kører rundt med en hjertestarter i bilen, har du altid mulighed for at hjælpe, hvis du ser et hjertestop i nærheden. Derfor øger du både hjertesikkerheden for dig selv, dine passagerer og dine medtrafikanter.

De fleste hjertestartere er placeret i store byer. Derfor er der sjældent en hjertestarter tilgængelig på lande- eller motorveje. Men hvis hjertestarteren ligger i bilen, har du lige så meget hjertesikkerhed på vejen som i byen.

Ifølge TrygFonden er Danmark et af verdens førende lande inden for genoplivning. Men dette er desværre ikke tilfældet for andre lande. Faktisk har Europa en ekstrem stor variation i overlevelsesraten, når det gælder hjertestop. Men med en hjertestarter i bilen, har du altid hjertesikkerhed, når du skal på længere bilrejser.

I USA har man lavet forsøg med at placere hjertestartere i biler fremfor på bygninger. Dette har vist sig at være en utrolig effektiv måde at øge hjertesikkerheden i små byer. Når hjertestarteren er placeret i bilen fremfor på en bygning, så bliver den mobil og hurtig at transportere. Derfor kan en hjertestarter i bilen være med til at gavne hele byen.

Bliv en Kørende livredder i dag

Hvis du har ydereliger spørgsmål til dette tilbud, så kontakt os på mail kontor@hjertestartnu.dk eller telefon +45 26 82 82 67, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Bestil en Kørende livredder pakke allerede i dag.

Log in with your credentials

Forgot your details?