Sponsorater til indsamlinger

Alle kan være med til at redde liv. Dette gælder både store virksomheder, små foreninger og offentlige institutioner. Ved at sponsorere en hjertestarter kan du være med til at hjælpe lokalområdet og sikre, at ingen dør på grund af en manglende hjertestarter. Som tak for støtten kommer du på en sponsortavle, og du får omtale på vores Facebook-side. Herudover modtager du et Livredder-virksomheds-bevis til din hjemmeside.

Kontakt os på telefon +45 26 82 82 67 eller på mail kontor@hjertestartnu.dk for at støtte en indsamling i dit lokalområde.

Topsponsor
kr. 5.000 kroner,-
Dit logo vises øverst på sponsortavlen

​Hovedsponsor
kr. 2.500,-
Dit logo vises midt på sponsortavlen

​Sponsor
kr. 1.000,- 
Dit firmanavn vises nederst på sponsortavlen

*Ovenstående priser er ekskl. moms.

Hvem kan støtte?

Vores indsamlinger er mulige ved hjælp af sponsorater fra lokale virksomheder, foreninger og institutioner. Det er derfor ikke muligt at støtte som privatperson.

Vi har valgt at gøre dette, da vi derved sparer tid og penge på administration. Små private donationer på mindre end 500 kroner er svære at bearbejde, administrere og refundere. Derfor sikrer erhvervssponsorater på 1.000 kroner eller derover, at størstedelen af indsamlingsbeløbet går direkte til projektet frem for administrationsarbejde.

Hvorfor blive sponsor?

Der er mange årsager til at bidrage med et sponsorat. Først og fremmest giver det et godt omdømme i lokalområdet. Herudover får du billig reklame gennem sponsortavlen, og du får selvfølgelig også retten til at prale over for din nabo. Men i sidste ende er disse begrundelser kun sekundære. Den vigtigste årsag til at støtte en hjertetsarter er for at gøre en forskel i lokalområdet og for at redde liv. Hjertestop kan ramme os alle, derfor er det vigtigt, at vi alle er med til at gøre en forskel.

Refundering af sponsorater

Så længe indsamlingen forløber, kan du til en hver tid få refunderet dit sponsorat. MEN når hjertestarteren er opsat, så frafalder reklamationsretten. Hvis en indsamling imod al forventing mislykkes, så bliver dit sponsorat automatisk refunderet.

Vil du vide mere

Hvis du gerne vil vide mere om vores indsamling, så klik her for at læse mere. Ellers er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 82 82 67 eller på mail kontor@hjertestartnu.dk for at høre mere.

Log in with your credentials

Forgot your details?