Gør-det-selv bølgen har ramt Danmark i stor stil. Vi danskere kan lide at klare arbejdet selv, ligegyldigt om det er plæneklipperen, der skal fixes, eller om det er taget, der skal repareres. Som udgangspunkt er denne udvikling positiv, men når det kommer til andre menneskers liv, er det ikke altid bedst at gøre det selv. Med en udvidet serviceaftale tager vi os af al arbejdet og sørger for, at din hjertestarter altid er vedligeholdt og velfungerende.

Mange defekte hjertestartere i Danmark

En hjertestarter kan kun redde liv, hvis den virker. Desværre er der alt for mange hjertestartere, der ikke er blevet serviceret siden, de blev opsat. Dette er et problem, da det er vigtigt at udskifte pads og batterier på hjertestarteren regelmæssigt. Hvis dette ikke gøres, kan hjertestarterens pads risikere at miste sine klisterevner, og batteriet kan blive defekt. Mange hjertestarts-ejere har selvfølgelig gode intentioner, og de har også planer om at vedligeholde hjertestarteren, men det kan altid udskydes til næste uge.

Det er altid godt at have gode intentioner, men hvis en hjertestarter ikke serviceres og vedligeholdes, så betyder de gode intentioner ikke meget.

Meget værdi for pengene

Med en udvidet serviceaftale tager vi os af serviceringen og vedligeholdelsen. Så er du sikker på, at hjertestarteren altid virker. Vi afsender nye pads og batterier en måned før udløbsdatoen på disse, og hvis hjertestarteren har været i brug, sender vi selvfølgelig også nye pads. Med en serviceaftale er du derfor altid sikker på, at hjertestarteren fungerer. For at gøre alle hjertestartsejere i stand til at redde liv, giver vi også 10% rabat på alle førstehjælpskurser, til alle personer med en serviceaftale gennem os.

Hos os koster en udvidet serviceaftale kun 150 kr. (ekskl. moms) om måneden, og den varer i 5 år, hvorefter du frit kan forlænge den.

Få en serviceaftale allerede i dag

Vil du gerne vide mere om vores serviceaftaler, eller er du interesseret i at få en serviceaftale? Så kan du altid kontakte os via telefon 26 82 82 67 eller mail kontor@hjertestartnu.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål.

Sørg for, at din hjertestarter virker – Bestil en serviceaftale i dag

Start et hjerte, red et liv

Log in with your credentials

Forgot your details?