Hvis er person rammes af hjertestop, er det vigtigt, at der tilbydes hjælp inden for få minutter. Desværre er der lang vej endnu før, at der er nok hjertestartere i Danmark. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en hjertestarter til bilen, dette gælder både for privatpersoner, virksomheder og for beboere i mindre lokalsamfund.

Hvorfor virksomheder bør have en hjertestarter i firmabilen

Mange virksomheder har en hjertestarter hængende i bygningen. Men dette er desværre ikke altid nok. Mange virksomheder har medarbejdere, der kører rundt i store dele af Danmark. Disse medarbejdere har ikke samme adgang til en hjertestarter, da hjertestartere sjældent er placeret på landevejene. Med en hjertestarter i bilen, er du sikker på at medarbejdere, der kører med en kollega, har mulighed for at få hjælp hurtigt. Det er forfærdeligt for alle medarbejdere at miste en god kollega som følge af hjertestop, med en hjertestarter i bilen har alle medarbejdere en chance for overlevelse.

En hjertestarter i bilen kan selvfølgelig også være med til at hjælpe andre mennesker, der ikke arbejder i virksomheden. Hvis en kørende medarbejder, støder på et menneske i nød, så er de altid i stand til at hjælpe. På denne måde bliver alle kørende medarbejdere også kørende livreddere.

Privatpersoner, lokalsamfund og hjertestartere i bilen

Du behøves ikke at være en virksomhedsejer for at have en hjertestarter i bilen. For privatpersoner er det også en god idé at have en hjertestarter i bilen. Ved at have en hjertestarter i bilen er du altid klar til at hjælpe din familie såvel som fremmede. Hvis du eller andre i familien har hjerteproblemer, kan en hjertestarter i bilen være med til at redde dit eget eller et familiemedlems liv. Det er vigtigt ikke at glemme, at det er altafgørende, at der ydes hjælp hurtigt i tilfælde af hjertestop. Med en hjertestarter i bilen, er du sikker på at hjælpen altid er lige ved hånden.

For lokalsamfund kan det være en rigtig god investering at have nogle enkelte beboere med en hjertestarter i bilen. I mindre lokalsamfund, hænger hjertestarteren ofte ved idrætshallen, folkeskolen eller ved den lokale detailhandler. Dette er selvfølgelig gode centrale steder, men for mennesker, der rammes af hjertestop i udkanten af landsbyen, kan distancen til denne hjertestarter være forskellen mellem liv og død. I kan evt. aftale at lokalsamfundet i fællesskab betaler for én eller flere hjertestartere og udvælger en eller flere pålidelige beboere, til at have en hjertestarter i bilen. Så kan i altid ringe til disse/denne person, hvis nogle skulle rammes af hjertestop. Ved at gøre dette kan hjælpen tilbydes hurtigt og effektivt, da der i Udkantsdanmark kan gå op til 10 minutter før ambulancen ankommer.

Er du interesseret i en hjertestarter i bilen?

Hvis du gerne vil have en hjertestarter i din bil, eller gerne vil vide mere om vores hjertestartere så skal du endelig kontakte os. Du kan enten skrive en mail til kontor@hjertestartnu.dk eller ringe til 26 82 82 67, hvor vi altid er klar til at besvare henvendelser.

Bliv klar til at være en kørende livredder – Bestil din hjertestarter til bilen allerede i dag.

Start et hjerte, red et liv

Log in with your credentials

Forgot your details?