Bliv klogere på hjertestop og genoplivning Medicinsk Museion, København
Hjertestarterdagen 16. okt. kl. 11-14.00

Hjertestarterdagen på Medicinsk Museion sætter fokus på at både børn, unge og voksne kan lære at give hjertemassage og kunstigt åndedræt, samt betjene en hjertestarter og være med til at redde liv.

Vi vil gennem praktisk indlæring, leg og målrettet information vise hvordan førstehjælp ved hjertestop gør en forskel. Vi viser, hvordan du kan installere hjælpemidler såsom 1-1-2 appen og forklarer om nye tiltag såsom hjerteløbere.
Instruktørerne vil besvare spørgsmål om hjertestop og genoplivning, og vi afholder en konkurrencequiz med en spændende præmie og diplomer til de børn der deltager i at prøve førstehjælp på vores genoplivningsdukke og selvfølgelig er der fine balloner og bolcher til alle børnene.

Dansk Råd for genoplivning og Trygfonden står for den landsdækkende hjertestarterdag for 7. år i træk og Hjertestartnu står for arrangementet hos Medicinsk Museion.
Vi glæder os til at byde børn, unge og voksne velkommen til et lærerigt og sjovt arrangement og håber mange har lyst til at deltage i øvelser og vores quiz.

Børn og unge lærer genoplivning – Randers Bibliotek
hjertestarterdagen 16. oktober kl. 15-16.30

Hjertestarterdagen på Randers Bibliotek sætter fokus på at både børn, unge og voksne kan lære at give hjertemassage og kunstigt åndedræt, samt betjene en hjertestarter og være med til at redde liv.

Hjertestartnu vil gennem praktisk indlæring, leg og målrettet information vise hvordan førstehjælp ved hjertestop gør en forskel. Vi viser, hvordan du kan installere hjælpemidler såsom 1-1-2 appen og forklarer om nye tiltag såsom hjerteløbere.
Vore instruktører vil besvare spørgsmål om hjertestop og genoplivning, og vi afholder en konkurrencequiz og diplom til børnene der deltager i at prøve førstehjælp på vores genoplivningsdukke. Der er nogle fine præmier på en tur til Randers Regnskov, sponsoreret af Randers Regnskov. Selvfølgelig er der også balloner og bolcher til alle børnene der kigger forbi.

Dansk Råd for genoplivning og Trygfonden står for den landsdækkende hjertestarterdag for 7. år i træk, hvor Hjertestartnu står for arrangementet hos Randers Bibliotek.
Vi glæder os til at byde børn, unge og voksne velkommen til et lærerigt og sjovt arrangement og håber mange har lyst til at deltage i øvelser og vores quiz.

Log in with your credentials

Forgot your details?