Defibtech Lifeline AED hjertestarter

14.875,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Alle priser er Inkl. moms

Tydelige instruktioner på dansk

Robust og holdbar
Yderst holdbar Lifeline AED er fremstillet til at modstå støv og vandindtrængning. Enheden er testet efter militære standarder for stød og vibrationer samt jetfly og helikopter testet.

Enkel, intuitiv og lige på: Der er kun to knapper på maskinen, en grøn til at tænde og en rød til at frigive et stød til patienten, når maskinen har fundet, at dette er nødvendigt. Med sin tydelig og klare stemme sætter Lifeline AED høj standard indenfor brugervenligheden og gør den livreddende førstehjælp enkel for alle.

Et unikt batteri med 7 års levetid. Batteriet kan levere 300 stød eller 16 timers indsats. Det betyder, at batteriet ikke nødvendigvis behøver at blive udskiftet efter den første anvendelse og dette betyder god økonomi i det lange løb. Et 9V batteri, som er monteret sammen med det primære batteri, leverer strøm til de daglige selvtest og LED. Dette gøres uden at reducere det primære batteri, hvilket giver dig sikkerhed for, at maskinen altid har tilstrækkeligt antal stød, når førstehjælpen skal igang.

Designet til den virkelige verden
Let og med fuldt integreret design uden låg eller bevægelige dele, som kunne forvirre eller forsinke en redning. Et stort håndtag med gummioverflade sikrer et sikkert greb i en nødsituation. Den aktive og belyste statusindikator viser enhedens status. Dette for at sikre, at enheden er klar til brug når som helst.

Prisvindende design
Kompakt, transportabel og letvægt gør at Lifeline AED har vundet adskillige priser for design og innovation. Den er blevet vist på Museum of Modern Art i New York som et eksempel på innovativt design!

Sikker og effektiv livreddende teknologi
Lifeline AED bruger bifasisk teknologi, en klinisk dokumenteret bølgeform, og algoritme til at levere stød og redde liv. Dette er en af de mest udbredte impedans kompenserende bølgeformer, som man har omfattende klinisk erfaring og succes med i tusindvis af hjertestartere i hele verden. Evalueringen af hundredvis af publikationer har vist, at denne teknologi er den sikreste og mest effektive, når det kommer til at redde liv.

Varenummer (SKU): 9 Kategori:

Log in with your credentials

Forgot your details?