ZOLL HJERTESTARTER (AED PLUS)

12.487,50 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Alle priser er Inkl. moms

ZOLL HJERTESTARTER (AED PLUS) – hjertestarter, som anbefales af Hjerteforeningen

Feedback og vejledning i forhold til hjertemassagen

Zoll AED Plus hjertestarter er den eneste hjertestarter som ved hjælp af patenterede CPR-D elektroder måler hjertemassagens dybde og hastighed.
Hjertestarteren vejleder dig med udtryk som “tryk hårdere” eller “god hjertemassage”. Endvidere hjælper den integrerede metronom dig med at følge den anbefalede frekvens på 100 kompressioner per minut.

Brugervenligt og unikt grafisk design 

Danske instruktioner via lyd og billeder hjælper dig til at yde livreddende førstehjælp med selvtillid. Lys på billederne gør opmærksom på hvad du præcis skal gøre – i den korrekte rækkefølge.

Mindre vedligehold og lave driftsomkostninger

AED Plus hjertestarter udfører dagligt, ugentligt, månedligt en automatisk selv-test, der sikrer dig, at hjertestereren altid er klar til brug.
Holdbarheden på Zoll AED Plus elektroder og batterier (Duracell miljøvenlige håndkøbsbatterier) er blandt markedets længste. Begge dele holder fem år i stand-by-tilstand. Således begrænses driftsomkostningerne til nye elektroder og batterier til hvert femte år.

Én elektrode er nemmere end to

Zoll AED Plus’ patenterede elektroder CPR-D padz, er to elektroder samlet i ét stykke med indbygget Real CPR Help. Dermed spares livsvigtige sekunder og placeringen af elektroder er let og enkel.

Robust design og den bedste beskyttelse mod støv og vand

Zoll AED Plus hjertestarter er konstrueret i et sikkert design, og den grønne farve gør endvidere, at apparatet fremtræder synligt og er nemt at lokalisere.
AED Plus har den højeste IP-klassificering for nogen AED på markedet i dag. IP-klasseficering(IP55) for støv og vand gør det muligt at placere apparatet i alle miljøer og således have hurtig adgang til en AED i akutte situationer under alle forhold.

 

Tilslutning elektroder

IrDA-port

Statusindikator

Håndtag

Tænd/Sluk knap

Mikrofon

Stødknap

Piktogrammer genoplivningsproces

Piktogrammer genoplivningsproces

Piktogrammer genoplivningsproces

Varenummer (SKU): 11 Kategori:

Log in with your credentials

Forgot your details?