Physio-Control Lifepak CR2 hjertestarter med WIFI

19.248,75 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Den nye Physio-Control LIFEPAK CR2 hjertestarter med banebrydende teknologi.

 

LifePak CR2 hjertestarteren hører til blandt de nyeste hjertestartere som for eksempel Zoll AED 3.

Hjertestarteren er utrolig brugervenlig med kun 2 trin der følges. Det nye LIFELINKcentral software sørger for at hjertestarteren altid er klar til brug. Dette programkontrollerer nemlig konstant hjertestarterens status.  Derudover er det en moderne og super flot hjertestarter i en moderne hvid farve.

Kan betjenes af alle og en hver. 

Hjertestarteren starter så snart klappen åbnes. Tallene 1 og 2 viser med det samme præcis hvad man skal gøre.

Hjælp til genoplivning

Hjertestarteren guider dig ved hjælp af talte instruktioner og en metronom. Metronomen angiver den korrekte rytme man skal give hjertemassage. Automatisk justeres volumen hvis der er meget støj i nærheden!

Genoplivning på børn er også gjort nemmere. Denne hjertestarter har nemlig en børneknap som sørger for at stødvolumen tilpasses et barns størrelse.

Physio Control innoverer

CR2 hjertetstarteren gør brug af den innovative “cprINSIGHT analysis technology”. Denne teknologi gør det muligt for hjertestarteren at analysere hjerterytmen samtidig med at der gives hjertemassage. Det er derfor ikke længere nødvendigt at stoppe med hjertemassagen. Blodcirculationen bliver derfor konstant stimuleret og forøger patientens overlevelse.

Denne hjertestarter leveres med 2 forinstallerede sprog. Dansk og Engelsk. Ved tryk på en knap kan man skifte fra det ene til det andet sprog. Lifepak CR2 passer derfor perfekt til internationale omgivelser.

Denne hjertestarter scorer højt på stov og fugt modstandsdygtighed med en IP-værdi på 55. Dette gør er at denne hjertestarter sagtens kan placeres udendørs eller i en fabrikshal f.eks.

Hjertestarterens status bliver konstant overvåget af det såkaldte “LIFELINKcentral AED Program Manager”. Batteri løbet tørt? Eller hænger hjertestarteren ikke hvor den bør? CR2 kan forbindes til internettet, og på den måde giver en melding til ejeren.

Den indbyggede WI-FI funktion sørger derudover for at professionelle førstehjælpere som er tilknyttet Physio Controls LIFENET kan informeres om patientens tilstand. F.eks sender CR2 alle EKG oplysninger automatisk til dette system, efterfølgende kan disse oplysninger videregives til de ansvarlig ambulancefolk.

Kort sagt, leder du efter en innovativ hjertestarter, i super kvalitet, som kan betjenes af alle og enhver? Så er Physio-Control CR2 er godt valg for dig.

Varenummer (SKU): 8 Kategori:

Log in with your credentials

Forgot your details?