DefiSign LIFE Hjertestarter

12.499,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Alle priser er Inkl. moms.

DefiSign Life Hjertestarter

DefiSign Life hjertestarteren er specielt udviklet til at alle kan give førstehjælp. Denne prisvenlige hjertestarter giver tydelige instruktioner og kan bruges af alle og en hver.

Når låget åbnes på forsiden, starter apparatet automatisk. Hjertestarteren går med det samme i gang med at give talte instruktioner. Disse instruktioner bliver understøttet af billeder på apparatet som ved hjælp af små LED lamper lyser op når det nævnte trin behandles. Trin for trin bliver man guidet igennem hele genoplivningsprocessen.

Elektroderne er allerede sluttet til og er ses i første øjekast. Elektroderne kan placers direkte på patientens nøgne brystkasse, man sparer hermed kostbare sekunder.

Elektroderne til denne hjertestarter har en holdbarhed på 2,5 år. DefiSign hjertestarteren har en unik funktion som gør at den selv holder øje med holdbarheden på elektroderne. Når elektroderne nærmer sig udløbsdatoen, vil hjertestarteren gøre opmærksom på dette. Super smart, for sådan kan du undgå at komme til at stå i en uheldig situation.

Derudover er levetiden på batteriet også utrolig gunstigt. Nemlig 6 år. Derfor er vedligeholdelsesomkostningerne for denne hjertestarter til at overskue.

Ved genoplivning af børn skal man bruge specielle børneelektroder. Disse elektroder kan man opbevare på bagsiden af hjertestarteren. Ved brug af børneelektroder justeres stødstyrken til den mindre krop. Hermed er DefiSign Life AED egnet til brug på både voksne og børn. Børneelektroder har ligesom voksenelektroderne 2,5 års holdbarhed.

Diverse LED lamper på forsiden af hjertestarteren viser dig om hjertestarteren er klar til brug. Blinker status indikatoren i højre side grønt? Så er hjertestarteren klar til brug. Brænder en af de andre lamper i den venstre side? Så er der noget galt. I brugsanvisningen kan de se præcist hvad de 4 lamper betyder. I de fleste tilfælde er det elektroderne eller batterierne som er udløbet.

Med sin høje modstandsdygtighed mod støv og fugt, kan denne hjertestarter sagtens hænges udendørs og i de mest udfordrende omgivelser, som et værksted, fabrikshal eller svømmehal.

DefiSign Life hjertestarteren kommer med hele 10 års garanti, som er den længste garanti på hele markedet. Hermed garanteres en lang og pålidelig levetid af din hjertestarter.

 

Indholdet af din bestilling:

  • DefiSign LIFE AED hjertestarter
  • DefiSign LIFE elektroder
  • DefiSign LIFE batteri
Varenummer (SKU): 543 Kategori:

Log in with your credentials

Forgot your details?